Historien om Det Kinesiske Tårn
Det er 106 år siden at Det Kinesiske Tårn blev opført i Tivoli til stor begejstring for alle havens gæster - unge som ældre. Dengang kendte man Kina som et fjernt eventyrland, hvor Nattergalen sang og fyrværkeriet sprang.
I dag er kendskabet til Kina vidt og bredt - og især den kinesiske madkultur har vundet popularitet over hele verden.
Restauranten i Det Kinesiske Tårn ligger hyggeligt og smukt ved den lille sø - midt i den levende og glade have.
Gæsterne kan sidde på 1. sal med udsigt til forlystelseshavens aktiviteter bl.a. den nye rutsjebane - eller de kan sidde udenfor på terrassen og nyde søens plaskende både, dens luft og lys.
Maden i Det Kinesiske Tårn er selvfølgelig primært autentisk kinesisk, men kortet rummer også dansk mad.
Til frokost fra klokken 12 til 16 findes - udover den kinesiske frokostplatte og masser af kinesiske ris- og nuddelretter, specialiteter og menuer, blandt andet en Dansk Kold Buffet og et rigt udvalg af smørrebrød. Om aftenen, når lamperne tændes ved søen, tændes der også op under de østerlandsk krydrede gryder.
Da bydes gæsterne velkommen til en overdådig kinesisk buffet og et omfattende og delikat udvalg af á la carte retter
samt menuer anbefalet af vore kokke fra Hong Kong. Det Kinesiske Tårn har ånd og historie, men frem for alt god mad
og skønne forhold, til at fortsætte endnu et århundrede, med samme dedikerede og hyggelige holdning til service
og forståelse for elementerne i en dejlig aften.